Web-Shop

Vem kan handla i web-butiken?

Vår web-butik vänder sig till både privatpersoner, företag och återförsäljare. Om du är återförsäljare eller företetag som beställer för minimum 2.000 kr använder du dina inloggningsuppgifter för att få tillgång till prislista för företagskunder. Kom ihåg att ändra moms-satsen till exklusive moms i övre högra hörnet så att du ser nettopriserna exklusive moms. Om du inte har inlogg så ordnar vi det snabbt om du hör av dig till oss och anger: Namn på företaget, organisationsnummer, adress, e-post och mobilnummer.

Vad betyder att vissa ljus är beställningsvara?

För att vi ska kunna erbjuda ett brett utbud av ljus och för att vi inte ska överproducera fler ljus än vi behöver är delar av vårt utbud beställningsvara. Order av beställningsvara behöver vara minimum 30 ljus och leveranstiden är cirka 10 dagar. Detta för att våra ljus tillverkas för hand efter order.

Kan företag maila in order?

Företag som beställer större volymer har ofta fler frågor än privatpersoner som beställer enstaka ljus och det går därför bra att både ringa eller maila in din order. 

Vilket är minsta ordervärde för mig som är återförsäljare?

Återförsäljare måste handla för minst 2000 kr exklusive moms i vår webbshop för att få använda prislista för återförsäljare. 

Vill du bli vår återförsäljare?

Maila info@thefriendlyhome.se och uppge företagsnamn, organisationsnummer, adress, kontaktperson, e-post och mobilnummer så skapar vi access till vår återförsäljarshop!

Hur gör jag om jag vill ha egen etikett på mitt ljus?

Vi hjälper gärna till att skapa ditt egna personliga ljus med egen etikett. Du köper ljusen separat och etiketten tar du antigen fram själv via eget tryckeri eller så hjälper vi dig. Priset på etikett varierar beroende på utformning, materialval och storlek men räkna med ungefär 5 kr/etikett exkl moms. Vi behöver ditt underlag i eps-format för att det ska bli bra kvalitet efter tryck. Om vi ska trycka din etikett är minimiorder 100 stycken etiketter.

Hur gör jag om jag vill skicka ett ljusogram till en vän?

Att skicka ett fint doftljus som ett ljusogram är en oväntad och uppskattad present! Så här gör du:

Lägg det eller de ljus som du vill skicka i varukorgen, och gå till kassan.

Fyll i all information. Välj att du vill betala med kort. Klicka att du vill ha en annan leveransadress, och skriv in mottagarens adress.

Klicka om du vill ha paketinslagning och skriv en personlig hälsning (frivilligt).

Vi skickar sedan ett fint inslaget paket, om du har kryssat i det, till den adress som du uppgivit. Vi skriver även en handskriven personlig hälsning från dig på ett kort (om du önskar det). Kostnaden för ljuset och frakten är densamma som om det hade varit en vanlig beställning hem till dig! På grund av risken för bedrägerier går det inte att betala med faktura om du vill skicka paketet till en annan adress än din egen, därför måste du välja kortbetalning.

Hur levereras min försändelse från The Friendly Home?

Vi levererar din beställning via DHL inom 2-5 dagar. Är du privatperson levererar vi till DHL Servicpoint. Våra företagskunder får leverans via DHL Företagspaket. Våra leveranser lämnar vårt lager på tisdagar och torsdagar

Vilka betalningsmedel går att använda?

Betalning i vår webshop kan genomföras med kreditkort eller faktura via SveaEkonomi. Inga extra kostnader tillkommer med fakturabetalning och du har 30 dagar kredit.

Är The Friendly Home en certifierad webbutik?

Ja, vår webbshop upprätthåller alla de kriterier som krävs för att få kalla sig certifierad webbutik.

Hur når jag er per telefon?

Vi har svårt att vara tillgängliga per telefon när vi producerar ljus, packar order eller är ute hos våra kunder men vi ringer dig mer än gärna om du skickar ett mail med telefonnummer och tid som det passar att vi hör av oss till dig. Vi strävar efter en personlig relation med våra kunder!