Kollektion, The Friendly Home

”The Friendly Collection” är benämningen för våra naturliga ljus, en kollektion som är tillverkade för hand med stor omsorg. Ljusen har klassisk utformning för att passa in i de flesta miljöer. Vi har valt att tappa våra ljus i glas som har koppling till naturens egna färger. Förpackningarna är enkla utan onödig utsmyckning och är enkla att återvinna eller återanvända.

Vi har kategoriserat våra ljus enligt följande:

  • Apothéca
  • Classic
  • Elegance
  • Stearinljus av vegetabiliskt vax

 

Kvalitativa doftoljor

I vårt sortiment har vi valt rena, enkla dofter som passar de flesta smaker utifrån kategorierna: ”friskt & fräsht”, ”blommigt”, ”kryddigt” samt harmoni. Alla människor har olika preferenser men har du väl hittat din kategori är det stor sannolikhet att du har de flesta av dina favoritdofter inom samma kategori. I och med att oljorna är rena från giftiga kemikalier avger de en ren och behaglig doft som vissa endast anas och andra har en mer tydlig karaktär.

Naturliga ingredienser

Våra naturliga ljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från vegetabiliska råvaror, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. . Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. Varje ljus är unikt och därmed kan färgförändringar förekomma på våra färgsatta ljus efter det att ljusen tänts och sojavaxet smälts.