Rumsspray The Friendly Home

När ett rum ska fräschas upp snabbt och enkelt är rumsspray ett bra alternativ och ett bra komplement till doftljus och doftpinnar. Produkten består av en miljövänlig bas som kompletteras med en kvalitativ doftolja. Denna olja är lika ren som oljan i våra doftljus, det vill säga den innehåller inga ftaler eller andra giftiga kemikalier. Våra oljor är tillverkade inom EU och är oftast en mix av eteriska oljor i kombination med syntetiska oljor för att de ska dofta länge och gott. Basen är ECO friendly och tillverkad av förnybara ingredienser.

Produktinformation:

Mått: höjd: 150 mm, bredd 40 mm

Volym: 200 ml

Färg på glas: apothéca brunt

Doftolja: Citrongräs, Sandelträ, Tranbär och Cotton Fresh.

Till våra företagskunder tillverkar vi gärna private label. Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram er egen unika produkt. Våra företagskunder har möjlighet att få egen doft.

Apotheca collection

Apotheca collection består av produkter i klassiskt bruna apotekarglas: naturliga handgjorda ljus som tillverkats av sojavax, doftpinnar med en miljövänlig bas som kompletterats med kvalitatativa, rena oljor, rumsspray samt badsalt. 

Alla produkterna är tillverkade för hand i Sverige av oss själva eller våra duktiga samarbetspartners. I vårt sortiment har vi valt rena, enkla dofter som passar de flesta smaker utifrån kategorierna: ”friskt & fräsht”, ”blommigt”, ”kryddigt” samt harmoni. Alla människor har olika preferenser men har du väl hittat din kategori är det stor sannolikhet att du har de flesta av dina favoritdofter inom samma kategori.

Doftljus i all ära, men ljus ska inte lämnas utan uppsikt och därför är doftpinnar ett bra komplement. Doftpinnar doftar i många veckor och kan fyllas på med en refill vartefter. Det är antalet pinnar som styr hur mycket det doftar. Vill du fräscha upp ett rum snabbt är en rumsspray ett bra alternativ.

Läs mer om våra produkter i vår webshop.