Vår story

The Friendly Home är specialiserad på naturliga ljus och tillhörande produkter. Alla produkter är tillverkade för hand och produceras av vegetabiliskt vax och innehåller inte paraffin. För oss är en hållbar livsstil någonting självklart – men vi försöker se på hållbarhet ur ett brett perspektiv baserat på sunt förnuft och våra egna personliga värderingar. 

Företaget har sin början 2015 när vi av en ren tillfällighet fick erbjudande att köpa in ett större lager med naturliga ljus. En mycket lärorik och spännande resa startade och idag har vi hittat en form som passar både oss som företagare och vår marknad. 

Att driva ett företag som speglar våra egna, personliga värderingar är en självklarhet. På The Friendly Home arbetar vi med hållbarhet utifrån principerna: miljö, människa, samhälle och kontinuitet. Med detta menar vi att vi värnar om vår miljö och ser till att arbeta utifrån ett cirkulärt kretslopp. Alla våra produkter är så rena det bara går från giftiga kemikalier och vi ser till att frakta våra produkter med båt när det är möjligt. Vårt emballage, paketering samt använda produkter går att återanvända eller återvinna. Vi gynnar entreprenörskap och sysselsättning genom att initiera samarbeten med andra entreprenörer eller mindre företag. Vi vill agera som samhällsentreprenörer och stötta individer i utanförskap. Slutligen arbetar vi mot en långsiktig vision vilket skapar en stabilitet i vårt affärsmannaskap.Vi strävar efter långsiktighet i både relationer med kunder och leverantörer.  På så sätt anser vi att vi har en hållbar affärsmodell.

Vänligen

Team The Friendly Home