The Friendly Home, en grön ljusgrossist

The Friendly Home, din gröna ljusgrossist är specialiserad på naturliga ljus och kompletterande produkter. För oss är hållbarhet någonting självklart – men vi försöker se på hållbarhet ur ett brett perspektiv baserat på sunt förnuft och personliga värderingar. Alla kan göra ett val och leva mer hållbart på sitt eget sätt, i stort eller smått.

Våra produkter säljs under vårt varumärke The Friendly Home till återförsäljare. Vi erbjuder även private label till de organisationer och företag som vill använda eget varumärke eller design. Vår stragegi är att vara en grön ljusgrossist med kompletterande doftprodukter som strävar efter att utöva ett hållbart entreprenörskap.

Vårt produktutbud

Hos oss hittar du doftljus och tradtionella stearinljus, alla produkter utan tillsats av paraffin. Naturliga ljus brinner med en klar och ren låga och sotar inte. Vi har valt behållare och emballage som går att återvinna eller återanvända. Våra ljus tillverkas för hand med omsorg och vi använder endast vegetabiliskt vax i vår tillverkning. Ljusen tillverkas av oss själva eller av våra småskaliga samarbetspartners.

Nyhet för i år är kompletterande produkter så som doftpinnar och rumsspray, naturligtvis också tillverkat för hand av råvaror som är så miljövänliga som möjligt. Doftljus i all ära men ljus ska inte lämnas obevakade och doftpinnar är ett bra, mer permanent, alternativ. Vill man snabbt fräscha upp ett rum är en rumsspray att föredra.

För oss ska dofter anas och inte ta över men vi vet också att alla har sin egen uppfattning och preferenser. Vi har valt att gruppera våra dofter utifrån: ”Friskt och fräscht”, ”Blommigt”, ”Kryddigt” och ”Harmoni”. Hittar man sin egen kategori så har man säkerligen sina favoriter inom en och samma katergori. Eftersom våra produkter produceras av kvalitativa doftoljor utan giftiga kemikalier så är de generellt mjuka och behagliga i sin karaktär.

Information om de olika dofterna samt all artikelinformation kring våra produkter finns i vår web-shop. Klicka på knapp nedan så kommer du direkt in.

Välkommen att samarbete tillsammans med oss!