The Friendly Home, en grön ljusgrossist

The Friendly Home, din gröna ljusgrossist är specialiserad på naturliga ljus och kompletterande produkter. För oss är hållbarhet någonting självklart – men vi försöker se på hållbarhet ur ett brett perspektiv baserat på sunt förnuft och personliga värderingar. Alla kan göra ett val och leva mer hållbart på sitt eget sätt, i stort eller smått.

Våra produkter säljs under vårt varumärke The Friendly Home till återförsäljare. Vi erbjuder även private label till de organisationer och företag som vill använda eget varumärke eller design.

Vårt produktutbud

Hos oss hittar du doftljus och traditionella stearinljus, alla produkter utan tillsats av paraffin. Våra ljus tillverkas för hand med omsorg och vi använder endast vegetabiliskt vax i vår tillverkning. Ljusen tillverkas av oss själva och av våra småskaliga samarbetspartners. Vi marknadsför även kompletterande doftprodukter så som doftpinnar, rums spray samt badsalt.

För oss ska dofter anas och inte ta över men vi vet också att alla har sin egen uppfattning och preferenser. Vi har valt att gruppera våra dofter utifrån: ”Friskt och fräscht”, ”Blommigt”, ”Kryddigt” och ”Harmoni”. Hittar man sin egen kategori så har man säkerligen sina favoriter inom en och samma kategori. Eftersom våra produkter produceras av kvalitativa doftoljor utan giftiga kemikalier så är de generellt mjuka och behagliga i sin karaktär.

Information om de olika dofterna samt all artikelinformation kring våra produkter finns i vår web-shop. Klicka på knapp nedan så kommer du direkt in.

Välkommen att samarbete tillsammans med oss!