Apothéca glas

Klassiskt glas

Elegegance glas

Blockljus 100% stearin

Värmeljus 100% stearin

Apotheca glas doftpinnar

Klassiskt glas doftpinnar

Private label, en naturlig produkt med ditt varumärke eller budskap

Private label, ett sätt att arbeta med att förstärka och sprida sitt varumärke är viktigt idag. Vi samarbetar med hotell, restauranger, designföretag samt mängder av branscher och olika företag som vill stärka sin profil. Ett personligt, miljövänligt doftljus eller doftpinnar är en fin och uppskattad present till kunder och anställda, som ger glädje under lång tid. 

Vi hjälper dig att ta fram en personligt produkt utifrån den budget du har. Våra standardkollektioner är en utmärkt grund att utgå ifrån och därifrån kan endast fantasin sätta gränsen. Om du inte vill ha ljus i glas går det förstås utmärkt att etikettera våra block- och värmeljus vilket är ett prisvärt alternativ för dig som har en lägre budget.

Priser startar från 35 kronor exkl moms för en färdig produkt. Pris för ditt eget doftljus eller doftpinnar i glas startar vid 60 kronor/styck exklusive moms och frakt. Minimiorder 100 stycken ljus. Vi projektleder, tar fram tryckt etikett utifrån kundens original i eps-format. Vi monterar och levererar en färdig produkt inom tre veckor.

Vi har ett nära samarbete med ett mycket duktigt tryckeri som också hjälper till med grafisk design. Våra klassiska ljus i glas är en lagervara och importeras från en mindre fabrikör i sydostasien. Våra sojavaxljus tillverkas för hand i Sverige av oss själva eller våra samarbetspartners. Likaså gäller för våra doftpinnar. Doftpinnarna finns i fyra olika standardglas för att passa budget och smak. Våra pinnar är i god kvalitet med ett absorberande lager.

Varmt välkommen att kontakta oss för att diskutera fram en produkt för just dig.

 

 

Hässleholms Miljö

Personalgåva

Mellow Design

Blueberry

Bakfickan Kung Carl

Louis Bouillot