En grön grossist, The Friendly Home

The Friendly Home är en grön grossist som distribuerar naturliga ljus och kompletterande doftprodukter. Allt tillverkat med omsorg för hand av naturliga råvaror. Vi levererar till butiker samt mängder av företag i olika brancher som alla har en sak gemensamt, att göra ett grönt miljövänligt val.

Våra återförsäljare kan representera vårt varumärke och vara återförsäljare åt The Friendly Collection, alternativt sälja våra produkter under eget varumärke.

Förutom återförsäljare har vi designers som använder våra produkter som komplement till egen kollektion, företag som ger våra produkter som kund- eller medarbetargåvor, hotell som erbjuder sina gäster väldoft på rummet, spa-anläggningar som vill ha en behaglig inomhusmiljö för gäster och anställda. Våra produkter säljs i både fysiska butiker eller web-shopar.

Vi erbjuder drop-shipping i samarbete med vår partner Droshi.com. Är du intresserad av detta, vänligen ta kontakt med Droshi.com och be dem berätta mer.

Vi samarbetar gärna med UF-företag då vi stöttar ungt entreprenörskap. Till våra UF-företagare har vi tagit fram ett alldeles eget erbjudande med subventionerade priser.

Vårt utbud

Hos oss hittar du doftljus och tradtionella stearinljus, alla produkter utan tillsats av paraffin. Naturliga ljus brinner med en klar och ren låga och sotar inte. Vi har valt behållare och emballage som går att återvinna eller återanvända. Våra ljus tillverkas för hand med omsorg och vi använder endast vegetabiliskt vax i vår tillverkning. Ljusen tillverkas av oss själva eller av våra småskaliga samarbetspartners.

För oss ska dofter anas och inte ta över men vi vet också att alla har sin egen uppfattning och preferenser. Vi har valt att gruppera våra dofter utifrån: ”Friskt och fräscht”, ”Blommigt”, ”Kryddigt” och ”Harmoni”. Hittar man sin egen kategori så har man säkerligen sina favoriter inom en och samma katergori. Eftersom våra produkter produceras av kvalitativa doftoljor utan giftiga kemikalier så är de generellt mjuka och behagliga i sin karaktär.

Minimiorder 2.000 kronor exklusive moms och frakt.

Välkommen att samarbete tillsammans med oss!