Elegance collection, The Friendly Home

Våra ljus i Elegance collection, är våra allra mest exklusiva ljus och kommer i mängder av ljuvliga dofter. De är tillverkade av sojavax som tappats i frostade glas med lock. Ljusen brinner i 40 timmar men se till att sköta om ditt ljus genom att trimma veken vartefter så att ljuset inte brinner ner onödigt snabbt. Klipp bort så att veken inte är mer än 2-3 millimeter lång varje gång du tänder ditt ljus. Torka enkelt bort vax från glaset med en mjuk trasa så att du har större glädje av ditt ljus.

Kvalitativa doftoljor

I vårt sortiment har vi valt rena, enkla dofter som passar de flesta smaker utifrån kategorierna: ”friskt & fräscht”, ”blommigt”, ”kryddigt” samt harmoni. Alla människor har olika preferenser men har du väl hittat din kategori är det stor sannolikhet att du har de flesta av dina favoritdofter inom samma kategori. I och med att oljorna är rena från giftiga kemikalier avger de en ren och behaglig doft som vissa endast anas och andra har en mer tydlig karaktär.

Naturliga ingredienser

Våra naturliga ljus är handgjorda av naturligt, miljövänligt sojavax. Ljusen är giftfria, utan paraffin eller andra tillsatser och därmed miljövänliga. De är producerade av oljan från sojabönor, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. Varje ljus är unikt och därmed kan färgförändringar förekomma på våra färgsatta ljus efter det att ljusen tänts och sojavaxet smälts.

Färgen är naturlig, miljövänlig och giftfri, i enlighet med kvalitetsmärkningen RAL. Doften är godkänd och certifierad av IFRA (International Fragrance Association). Råvaran är ekologiskt odlad, utan bekämpningsmedel eller gifter. Glasburken går att återanvända när ljuset brunnit upp, presentförpackningen är gjord av ett återvinningsbart material.

Om sojaljus

Våra sojaljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från sojabönor, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. Färgförändringar kan förekomma, även när ljusen tänts och sojavaxet smälter.

Fakta om ljuset

  • Brinntid: cirka 40 timmar
  • Vax: 100 % GMO-fritt sojavax
  • Veke: blyfri bomullsveke
  • Behållare: burk av glas
  • Mått: 13,3 x 8,6 cm

Våra doftljus Elegance collection går utmärkt att profilera med private label.