Elegance collection, The Friendly Home

Våra ljus i Elegance collection, är ett exklusivt ljus i mängder av ljuvliga dofter. De är tillverkade av sojavax som tappats i frostade glas med lock. Ljusen är tappade för hand av ett familjeföretag i Grekland. Dofterna är tydliga i sin karaktär och är generöst tilltagna i dessa lyxiga doftljus. Hitta mer produktinformation om ljusen i web-shop.

Naturliga ingredienser

Våra naturliga ljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från vegetabiliska råvaror, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. Varje ljus är unikt och därmed kan färgförändringar förekomma på våra färgsatta ljus efter det att ljusen tänts och sojavaxet smälts.

Färgen är naturlig, miljövänlig och giftfri, i enlighet med kvalitetsmärkningen RAL. Doften är godkänd och certifierad av IFRA (International Fragrance Association). Råvaran är ekologiskt odlad, utan bekämpningsmedel eller gifter. Glasburken går att återanvända när ljuset brunnit upp, presentförpackningen är gjord av ett återvinningsbart material.