Doftpinnar, The Friendly Home

Doftljus i all ära men de går inte att lämna utan uppsikt och visst vill vi att det ska dofta gott i vårt hem även när vi inte tänder ljus. Därför är doftpinnar, även så kallade diffusers, ett fint komplement. En behållare med doftpinnar doftar i flera veckor, beroende på volymen vätska. Det är antalet pinnar som styr hur mycket det doftar. Våra doftpinnar är absorberande och drar därför till sig vätskan mycket bra. Varje produkt levereras med fem doftpinnar men tycker man att det doftar för mycket tar man bort en pinne eller två. När vätskan har absorberats går det enkelt att köpa en refill i vår web-butik.

Produkten består av en miljövänlig bas som kompletteras med en kvalitativ doftolja. Denna olja är lika ren som oljan i våra doftljus, det vill säga den innehåller inga ftaler eller andra giftiga kemikalier. Våra oljor är tillverkade inom EU och är oftast en mix av eteriska oljor i kombination med syntetiska oljor för att de ska dofta länge och gott.

Våra doftpinnar tillverkas för hand av oss själva utifrån order. Därför kan vi behöva 2-3 veckor vid order av större volymer.

Till våra företagskunder tillverkar vi om så önskas private label. Kontakta oss så hjälper vi till att ta fram er egen unika produkt.