Apotheca collection, The Friendly Home

Apotheca collection består av produkter i klassiskt bruna apotekarglas med klassiska svarta lock eller med lock i aluminium. Ljusen tillverkas i en uppsjö av olika dofter för att passa alla smaker.

Kvalitativa doftoljor

I vårt sortiment har vi valt rena, enkla dofter som passar de flesta. I och med att oljorna är rena från giftiga kemikalier avger de en ren och behaglig doft som vissa endast anas och andra har en mer tydlig karaktär.

Naturliga ingredienser

Våra naturliga ljus är giftfria och miljövänliga, de är gjorda av oljan från vegetabiliska råvaror, en förnyelsebar och nedbrytbar gröda. Ljusen brinner med en ren, klar låga och sotar inte. Brinntiden är längre än hos traditionella ljus, bland annat då sojaljus brinner vid en lägre temperatur. Varje ljus är unikt och därmed kan färgförändringar förekomma på våra färgsatta ljus efter det att ljusen tänts och sojavaxet smälts.

Doftoljan som används är av hög kvalitet och innehåller inga giftiga kemikalier. När ljuset brunnit upp går det utmärkt att använda glaset till förvaring av småsaker eller som ljuslykta för ett värmeljus. Våra doftpinnar, så kallade diffusers och rumsspray är tillverkade av en Eco Friendly bas, samt är tillsatt av doftoljor utan ftalater eller andra olämpliga tillsatser.