Badsalt, aromabad lavendel, The Friendly Home

Vårt badsalt terapibad lavendel är en kompletterande produkt i Apotheca collection och är producerat av ett kvalitativt havssalt tillsatt med bittersalt, även kallad epsomsalt, och bikarbonat. Det fina havssaltet tillför mineraler i badet. Bittersaltet tillför kroppens depåer med magnesium vilket lätt dräneras av för mycket stress och bikarbonat hjälper kroppen att bli mer basisk. Lavendeloljan bidrar till lugn och ro i sinnet och ger den fina avkopplingen. Lavendel bidrar även till en god natts sömn då den sägs vara rogivande. Häll ett par matskedar badsalt i varmt badvatten och kryp ner för en välgörande stund. Badsaltet går även utmärkt att använda som fotbad.

Saltet levereras i 100 ml brunt glas, främst ämnat för private label, som ett komplement till övriga produkter, doftljus, doftpinnar och rumsspray. Vi hjälper dig att ta fram egen etikett och levererar en färdig produkt efter cirka 3 veckor.

Apotheca collection

Apotheca collection består av produkter i klassiskt bruna apotekarglas: naturliga handgjorda ljus som tillverkats av sojavax, doftpinnar med en miljövänlig bas som kompletterats med kvalitatativa, rena oljor, rumsspray samt badsalt. 

Alla produkterna är tillverkade för hand i Sverige av oss själva eller våra duktiga samarbetspartners. I vårt sortiment har vi valt rena, enkla dofter som passar de flesta smaker utifrån kategorierna: ”friskt & fräsht”, ”blommigt”, ”kryddigt” samt harmoni. Alla människor har olika preferenser men har du väl hittat din kategori är det stor sannolikhet att du har de flesta av dina favoritdofter inom samma kategori.

Doftljus i all ära, men ljus ska inte lämnas utan uppsikt och därför är doftpinnar ett bra komplement. Doftpinnar doftar i många veckor och kan fyllas på med en refill vartefter. Det är antalet pinnar som styr hur mycket det doftar. Vill du fräscha upp ett rum snabbt är en rumsspray ett bra alternativ.

Läs mer om våra produkter i vår webshop.