Vill du bli återförsäljare av våra produkter, The Friendly Collection?

Vi välkomnar gärna nya återförsäljare som vill samarbeta med oss och representera våra produkter. Bland våra återförsäljare hittar vi en mix av traditionella inredningsbutiker, blomsteraffärer, SPA-anläggningar, restauranger och hotell. Gemensamt för dem är att de har kunder som vill köpa kvalitetsljus, gjorda av naturliga råvaror. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med våra kunder och hjälper varandra till framgångsrik affärsverksamhet. 

The Friendly Collection är vår egen serie och den är speciellt framtagen för våra återförsäljare. Vår strävan är att erbjuda en enkel med stilren kollektion med dofter som tillhör våra alldeles egna favoriter. Kollektionen består av doftljus av vegetabiliskt vax och kompletterande doftpinnar och rumsspray. Vi ser gärna samarbeten med lokala hantverkare där vi tillsammans kan ta fram unika ljusprodukter. Håll utkik på våra sociala medier för nyheter.

Praktiska uppgifter

Minsta ordervärde är endast 2 000 kr exklusive moms och ljusen levereras direkt till dörr av vår samarbetspartner DHL. Om du hellre önskar leverans till DHL service-point, vänligen ta kontakt med oss.

För att arbeta hållbart producerar vi våra svensktillverkade produkter efter order. Vi behöver därför en tid för produktion, normalt 2-3 veckor. Produkter som vi har på lager levereras från oss inom 3 dagar efter order om inte annat anges i orderbekräftelsen. Våra leveransdagar är tisdagar och torsdagar och normalt anländer paketet redan dagen efter.

Återförsäljare har tillgång till priser för återförsäljarpriser via inlogg från web-shop. Kom ihåg att ändra moms-satsen till pris exklusive moms när du loggar in i återförsäljarbutiken. Order läggs via web-shop eller alternativt via e-post: info@thefriendlyhome.se

Om du saknar inlogg till vår återförsäljarvy, skicka ett mejl till info@thefriendlyhome.se. Glöm inte att uppge företagets organisationsnummer och övriga företagsuppgifter. 

Vi samarbetar gärna med UF-företag då vi vill gynna framtida entreprenörskap. För UF-företag har vi tagit fram ett specialanpassat erbjudande.